Reálný pohled na meetup s VR

Každý den řešíme propojování fyzického a digitálního světa, a tak když už jsme se sešli naživo na Tekies a DNAi festu, nasadili jsme si aspoň VR brýle.

Výroční Tekies a DNAi fest měl letos úplně nový rozměr. Potkali jsme se ve Virtuplexu, největší VR hale v Česku, a testovali pohyb ve virtuální realitě. Ačkoli to tak na první dobrou může působit, nezapojovali jsme tuhle technologii proto, abychom jako tech firma vypadali cool. Ne primárně. S VR pracujeme na několika reálných projektech. Skvěle se totiž doplňuje s AI, díky které umíme VR zážitek posunout o několik levelů výš. Na programu toho ale bylo víc než jen setkání technologií.

Interní meetup pořádáme hlavně proto, abychom měli přehled, co je nového. Rychle rosteme, v Tekies a DNAi už je nás přes 150, a je fajn vidět se s novými tvářemi ve 3D. Podobná setkání jsou zároveň skvělou příležitostí pobavit se s kolegy neformálně na stejné téma jako v kanceláři nebo na online meetu. Proč rozebírat počasí, když u toho stejně myslíš na jeho predikční model. Diskuze se točily primárně kolem technologických úspěchů, ale řeč přišla i na 5 fuckupů. Protože ale řešení dřív nebo později najdeš skoro na všechno, výsledek bereme jako pozitivní.

Pokud tě text motivoval, nebo ho nechceš číst, podívej se na video z eventu.

Post Tags : 

DNAi, lidé, meetup/fuckup, Virtuplex, VR

Nejnovější posty

AI dvojče Tekies o digitálních dvojčatech na prg.ai Minor

AI dvojče Tekies o…

David Kadleček, spoluzakladatel Tekies a CTO sesterské firmy DNAi, mluvil…

Funkční model Tekies + DNAi

Funkční model Tekies +…

Tekies + DNAi. Základna pro digitální transformaci velkých firem i…

Reálný pohled na meetup s VR

Reálný pohled na meetup…

Každý den řešíme propojování fyzického a digitálního světa, a tak…